Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Carne de porc Katsu

PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
14
minute

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc (170 g), dezosate
  • 56 g pesmet
  • 3 g praf de usturoi
  • 2 g praf de ceapă
  • 6 g sare
  • 1 g piper alb
  • 60 g făină
  • 2 ouă, bătute
  • Spray de ulei

PREPARARE

1. AȘEZAȚI cotletele de porc într-o pungă sigilabilă sau acoperiți-le cu folie de plastic.

2. BATEȚI carnea cu un frăgezitor până când aceasta are o grosime de 13 mm.

3. AMESTECAȚI într-un castron pesmetul și condimentele. Se dă deoparte.

4. ÎNVÂRTIȚI cotletele de porc în făină, apoi înmuiați-le în oul bătut și tăvăliți-le în amestecul de pesmet.

5. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 180 de grade și apăsați butonul Start/ Pause.

6. UNGEȚI ambele părți ale cărnii cu ulei și introduceți-o în friteuza preîncălzită.

7. PRĂJIȚI cotletele de porc timp de 14 minute la 180 de grade.

8. SCOATEȚI când s-a terminat timpul de gătire și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.

9. TĂIAȚI în felii și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link