
PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
14
minute
INGREDIENTE
- 2 cotlete de porc (170 g), dezosate
- 56 g pesmet
- 3 g praf de usturoi
- 2 g praf de ceapă
- 6 g sare
- 1 g piper alb
- 60 g făină
- 2 ouă, bătute
- Spray de ulei
PREPARARE
1. AȘEZAȚI cotletele de porc într-o pungă sigilabilă sau acoperiți-le cu folie de plastic.
2. BATEȚI carnea cu un frăgezitor până când aceasta are o grosime de 13 mm.
3. AMESTECAȚI într-un castron pesmetul și condimentele. Se dă deoparte.
4. ÎNVÂRTIȚI cotletele de porc în făină, apoi înmuiați-le în oul bătut și tăvăliți-le în amestecul de pesmet.
5. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 180 de grade și apăsați butonul Start/ Pause.
6. UNGEȚI ambele părți ale cărnii cu ulei și introduceți-o în friteuza preîncălzită.
7. PRĂJIȚI cotletele de porc timp de 14 minute la 180 de grade.
8. SCOATEȚI când s-a terminat timpul de gătire și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
9. TĂIAȚI în felii și serviți.