Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Santa Maria Ribeye

 

PORȚIE
2
Persoane

PREGĂTIRE
30
minute

COACERE
10
minute

INGREDIENTE

  • 1 costiță dezosată (450 g)
  • 5 g de sare kosher
  • 2 g piper negru măcinat
  • 2 g praf de usturoi
  • 2 g praf de ceapă
  • 2 g de oregano uscat
  • Un vârf de cuțit de rozmarin uscat
  • Un vârf de cuțit de piper Cayenne
  • Un vârf de cuțit de salvie uscată
  • 15 ml de ulei de măsline

PREPARARE

1. SCOATEȚI friptura din frigider cu 30 de minute înainte de a o găti.

2. USCAȚI friptura cu un prosop de hârtie și asezonați ambele părți cu sare și piper negru.

3. AMESTECAȚI condimentele și presărați-le uniform peste friptură.

4. STROPIȚI friptura cu ulei de măsline

5. AȘEZAȚI friptura direct în coșul Cosori Smart Air Fryer, fără platoul crisper.

6. SELECTAȚI funcția Steak (Friptură), reglați timpul la 10 minute, apoi apăsați Start/Pauză. Astfel veți obține o friptură cu grad de coacere mediu.

7. SCOATEȚI-O când este gata.

8. LĂSAȚI friptura să se odihnească timp de 5 minute înainte de a o felia și de a o servi.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link