
PORȚIE
3
Persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
24
minute
INGREDIENTE
- 4 pulpe superioare de pui, cu os și piele
- Sare Kosher, după cum este necesar
- Piper negru, proaspăt măcinat, după cum este necesar
- 300 grame roșii cherry
- ½ lingură ulei de măsline
- 1 lingură frunze de cimbru proaspăt
- ½ baton de unt, moale
- 1 lingură oțet din vin spumant
PREPARARE
1. AȘEZAȚI ambele plăci de prăjire în coșurile friteuzei cu aer cald COSORI.
2. SELECTAȚI funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald) pentru coșul din stânga, reglați timpul la 24 de minute, apoi atingeți Start/ Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.
3. SELECTAȚI funcția Grill (Grătar) pentru coșul din dreapta, reglați timpul la 10 minute, atingeți Shake (Scuturare), apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.
4. TAMPONAȚI pulpele superioare de pui până la uscare cu un prosop din hârtie și asezonați-le din belșug pe ambele părți cu sare și piper
5. AMESTECAȚI roșiile, uleiul de măsline și cimbrul într-un castron de dimensiuni medii și asezonați cu sare și piper.
6. AȘEZAȚI puiul cu pielea în jos pe placa de prăjire preîncălzită din coșul din stânga.
7. AȘEZAȚI roșiile pe placa de prăjire preîncălzită din coșul din dreapta.
8. SCUTURAȚI roșiile la jumătatea timpului de gătire. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru.
9. ÎNTOARCEȚI puiul la jumătatea timpului de gătire. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru.
10. SCOATEȚI roșiile când sunt gata și așezați-le în bolul unui robot de bucătărie echipat cu accesoriu cu lamă, împreună cu untul și oțetul din vin spumant. Amestecați la blender până la omogenizare, apoi asezonați după gust cu sare și piper.
11. SCOATEȚI puiul când este gata și serviți acoperit cu untul cu roșii.