Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Pogăcele americane umpluți pentru micul-dejun

PORȚIE
8
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
12
minute

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de pogăcele americane gata preparat
  • 2 ouă, bătute
  • 2 bucăți de bacon, gătit și tăiat mărunt
  • 170 grame brânză cheddar sau americană, tăiată cuburi
  • Spray cu ulei

PREPARARE

1. Așezați ambele plăci de prăjire în coșurile friteuzei cu aer cald COSORI.

2. Selectați funcția Bake (Coacere) pentru coșul din stânga, reglați temperatura la 150 °C și timpul la 12 minute, atingeți Shake (Scuturare), atingeți Sync Cook (Sincronizare gătire) și apoi Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.

3. Tăiați pogăcelele în două pe lățime și presați fiecare jumătate astfel încât să fi e mai subțire și mai lată, apoi puneți în centru o lingură de ouă și acoperiți cu ½ lingură de bacon tăiat bucățele și o bucată mică de brânză. Aduceți părțile laterale ale pogăcelelor în jurul umpluturii și presați-le împreună pentru a le sigila.

4. Așezați pogăcelele cu partea sigilată în jos pe plăcile de prăjire preîncălzite și pulverizați-i cu sprayul cu ulei.

5. Întoarceți pogăcelele la jumătatea timpului de gătire și pulverizați-i din nou cu sprayul cu ulei. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru.

6. Scoateți pogăcelele când sunt gata și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link