
PORȚIE
8
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
12
minute
INGREDIENTE
- 1 pachet aluat de pogăcele americane gata preparat
- 2 ouă, bătute
- 2 bucăți de bacon, gătit și tăiat mărunt
- 170 grame brânză cheddar sau americană, tăiată cuburi
- Spray cu ulei
PREPARARE
1. Așezați ambele plăci de prăjire în coșurile friteuzei cu aer cald COSORI.
2. Selectați funcția Bake (Coacere) pentru coșul din stânga, reglați temperatura la 150 °C și timpul la 12 minute, atingeți Shake (Scuturare), atingeți Sync Cook (Sincronizare gătire) și apoi Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.
3. Tăiați pogăcelele în două pe lățime și presați fiecare jumătate astfel încât să fi e mai subțire și mai lată, apoi puneți în centru o lingură de ouă și acoperiți cu ½ lingură de bacon tăiat bucățele și o bucată mică de brânză. Aduceți părțile laterale ale pogăcelelor în jurul umpluturii și presați-le împreună pentru a le sigila.
4. Așezați pogăcelele cu partea sigilată în jos pe plăcile de prăjire preîncălzite și pulverizați-i cu sprayul cu ulei.
5. Întoarceți pogăcelele la jumătatea timpului de gătire și pulverizați-i din nou cu sprayul cu ulei. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru.
6. Scoateți pogăcelele când sunt gata și serviți.