
PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
15
minute
INGREDIENTE
- 283 g de cârnați de porc
- 2 g praf de usturoi
- 1 g praf de ceapă
- 1 g salvie uscată
- 2 g sare
- 1 g piper negru
- 4 ouă, fierte mediu, decojite
- 60 g făină fină
- 1 ou, bătut
- 40 g pesmet în stil italian
- Spray de ulei
PREPARARE
1. AMESTECAȚI cârnații, praful de usturoi, praful de ceapă, salvia, sarea și piperul. Se pun în 4 boluri separate.
2. ÎNFĂȘURAȚI amestecul de cârnați în jurul ouălor decojite pentru a le acoperi complet.
3. TAPETAȚI fiecare cu făină, apoi dați în oul bătut și tăvăliți în pesmet. Se trec în ou și apoi din nou în pesmet.
4. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 175 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
5. PULVERIZAȚI ouăle cu spray de ulei.
6. AȘEZAȚI ouăle în friteuza preîncălzită.
7. SELECTAȚI Frozen Foods (Alimente congelate), setați pentru 15 minute și apăsați Start/Pause. La jumătatea timpului, întoarceți ouăle (setați avertismentul de scuturar și nu veți uita de ea).