
PORȚIE
2-4
persoane

PREGĂTIRE
65
minute

COACERE
6
minute
INGREDIENTE
- 20 g ssamjang
- 20 g gochujang
- 15 ml sos de soia
- 15 ml ulei de susan
- 15 ml de miere
- 5 ml oțet din vin de orez
- 454 g carne de vită, se taie în bucăți de 38 mm
- 2 țepușe de lemn, tăiate în două
PREPARARE
1. AMESTECAȚI într-un bol ssamjang, gochujang, sosul de soia, uleiul de susan, mierea și oțetul.
2. ACOPERIȚI carnea feliată cu marinată și lăsați la odihnit timp de 1 oră.
3. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.
4. ÎNȘIRAȚI bucățile de carne pe țepușe și introduceți-le în friteuza preîncălzită.
5. SELECTAȚI meniul Steak (Friptură) și apăsați butonul Start/Pause.