
PORȚIE
2-3
persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
25
minute
INGREDIENTE
- 1 g cimbrișor măcinat
- 1 g rozmarin uscat
- 2 g amestec de ierburi aromatice
- 4 g ghimbir uscat
- 3 g praf de usturoi
- 2 g praf de ceapă
- 1 g scorțișoară
- 2 g ardei iute
- 2 g praf de chili
- 1 g de nucșoară
- Sare, după gust
- 30 ml ulei vegetal
- 0,5-1 kg aripioare de pui
- Sucul de la 1 lămâie
PREPARARE
1. SELECTAȚI funcția de preîncălzire de pe friteuza Cosori,setați-o la 195 grade și apăsați butonul Start/Pause.
2. AMESTECAȚI condimentele și uleiul într-un bol pentru a face marinada.
3. DAȚI aripioarele de pui în marinată până când sunt bine acoperite.
4. AȘEZAȚI aripioarele de pui în friteuza preîncălzită.
5. SELECTAȚI meniul Chicken (Pui) și apăsați butonul Start/Pause.
6. SCUTURAȚI coșul la jumătatea timpului de gătire.
7. SCOATEȚI aripioarele și serviți.
8. STOARCEȚI puțină zeamă de lămâie peste aripi.