
PORȚIE
2-4
persoane

PREGĂTIRE
65
minute

COACERE
6
minute
INGREDIENTE
- 2 g ardei afumat
- 2 g praf de usturoi
- 2 g praf de ceapă
- 2 g sare
- 2 g piper negru
- 25 g amidon de porumb
- 453 g aripioare de pui
- Spray de ulei
- 90 g miere
- 100 g sos Sriracha
- 15 ml oțet din vin de orez
- 5 ml ulei de susan
PREPARARE
1. SELECTAȚI funcția de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 195 grade și apăsați butonul Start/Pause.
2. AMESTECAȚI paprika afumată, praful de usturoi, praful de ceapă, sarea, piperul negru și amidonul de porumb.
3. DAȚI aripioarele în amidonul de porumb condimentat până când totul este bine acoperit.
4. PULVERIZAȚI aripioarele cu spray-ul de ulei și amestecați bine până când toate sunt acoperite.
5. AȘEZAȚI aripioarele în friteuza preîncălzită.
6. SELECTAȚI meniul Chicken (Pui), setați pentru 30 de minute și apăsați butonul Start/Pause.
7. SCUTURAȚI coșul la jumătatea timpului de gătire.
8. AMESTECAȚI mierea, sosul Sriracha, oțetul de vin de orez și uleiul de susan într-un bol mare.
9. ROSTOGOLIȚI aripioarele prăjite în sos până când sunt bine acoperite, apoi serviți.