Ingrediente:
Aripioare cu parmezan și usturoi
- 800 g de aripi de pui secționate
- sare
- 80 g de parmezan ras
- 2 linguri de ulei
- 4-5 căței de usturoi
- Puțin pătrunjel
- Un peperoncino - care este un ardei iute minuscul. Se poate înlocui cu un vârf de cuțit de fulgi de ardei iute.
- Piper negru proaspăt măcinat
Ficat de pui în bacon
- 250- 300 g de ficat de pui cât mai proaspăt, tăiat bucățele potrivite
- 300 g fâșii de bacon tăiate subțire
- O lingură două de fulgi de ceapă uscată.
- Scobitori
Frigărui mici din piept de porc
- În jur de 700 g de piept de porc marinat
- Două linguri de sos chinezesc dulce acrișor
Pentru rețeta detaliată și mai multe trucuri, vă rugăm să vizionați clipul!
Poftă bună!