Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Vinete prăjite

PORȚIE
1-2
persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
10
minute

INGREDIENTE

  • 1 vânătă, decojită și tăiată în felii de 13 mm grosime
  • 30 ml ulei de măsline
  • 3 g sare
  • 2 g praf de usturoi
  • 1 g piper negru
  • 1 g praf de ceapă
  • 1 g chimen măcinat

PREPARARE

1. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.

2. TĂIAȚI vinetele decojite în felii subțiri de 13 mm.

3. AMESTECAȚI uleiul cu condimentele într-un castron mare și amestecați vinetele în el.

4. AȘEZAȚI vinetele în friteuza preîncălzită și prăjiți-le timp de 10 minute la 205°C.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link