Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Varză de Bruxelles prăjită cu vinegretă cu pancetta

PORȚIE
2
PORȚII

PREGĂTIRE
15
minute

PREPARARE
19
minute

INGREDIENTE

  • 113 grame pancetta
  • 230 grame varză de Bruxelles, tăiată pe jumătate
  • 2 linguri brânză parmezan

VINEGRETĂ

  • ¼ linguriță piper negru măcinat
  • 1 lingură grăsime de pancetta
  • 2 linguri oțet balsamic
  • Un vârf de cuțit de oregano uscat
  • ¼ linguriță praf de usturoi

PREPARARE

1. Așezați placa de prăjire în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.

2. Selectați funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald), reglați temperatura la 205 °C și timpul la 5 minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.

3. Așezați pancetta pe placa de prăjire preîncălzită.

4. Scuturați pancetta la jumătatea timpului de gătire. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru.

5. Scoateți pancetta când este gata și dați deoparte. Păstrați grăsimea de la pancetta într-un castron separat.

6. Cu atenție scoateți placa de prăjire și așezați varza de Bruxelles direct în coș. Păstrați 1 lingură de grăsime de pancetta, apoi adăugați restul de grăsime de pancetta și amestecați cu varza de Bruxelles.

7. Selectați funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald), reglați temperatura la 205 °C și timpul la 14 minute, atingeți Preheat (Preîncălzire) pentru eliminarea modului Preheat (Preîncălzire), apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză).

8. Scuturați varza de Bruxelles la jumătatea timpului de gătire. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru.

9. Bateți cu telul toate ingredientele pentru vinegretă, inclusiv lingura păstrată de grăsime de pancetta, într-un castron de dimensiuni mari, până se amestecă bine

10. Scoateți varza de Bruxelles când este gata și adăugați-o întrun castron de dimensiuni medii cu pancetta și vinegreta. Amestecați pentru a acoperi varza, ornați cu brânză parmezan, apoi serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link