PORȚIE
2-4
persoane
PREGĂTIRE
5
minute
COACERE
8
minute
INGREDIENTE
- 284 g de varză de Bruxelles, tăiate în două
- 2 felii de pancetta, tăiate cubulețe
- 20 ml ulei de măsline
- 2 g praf de usturoi
- Sare și piper, după gust
- 5 g de parmezan, proaspăt ras
PREPARARE
1. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.
2. TĂIAȚI partea lemnoasă a bucăților de varză și tăiați-i în două.
3. AMESTECAȚI bine varza de Bruxelles, pancetta tăiată cubulețe, uleiul de măsline, pudra de usturoi și piperul întrun bol mare.
4. PUNEȚI acest amestec în friteuza preîncălzită.
5. SELECTAȚI Root Vegetables (Legume rădăcinoase) și apăsați Start/Pause. La jumătatea timpului de gătire, nu uitați să scuturați coșul (avertismentul de scuturare vă va reaminti să faceți acest lucru).
6. PRESĂRAȚI cu parmezan și serviți.