Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Varză de Bruxelles cu Pancetta

PORȚIE
2-4
persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
8
minute

INGREDIENTE

  • 284 g de varză de Bruxelles, tăiate în două
  • 2 felii de pancetta, tăiate cubulețe
  • 20 ml ulei de măsline
  • 2 g praf de usturoi
  • Sare și piper, după gust
  • 5 g de parmezan, proaspăt ras

PREPARARE

1. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.

2. TĂIAȚI partea lemnoasă a bucăților de varză și tăiați-i în două.

3. AMESTECAȚI bine varza de Bruxelles, pancetta tăiată cubulețe, uleiul de măsline, pudra de usturoi și piperul întrun bol mare.

4. PUNEȚI acest amestec în friteuza preîncălzită.

5. SELECTAȚI Root Vegetables (Legume rădăcinoase) și apăsați Start/Pause. La jumătatea timpului de gătire, nu uitați să scuturați coșul (avertismentul de scuturare vă va reaminti să faceți acest lucru).

6. PRESĂRAȚI cu parmezan și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link