Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Tocăniță de vinete cu carne tocată

 

Ingrediente:

  • 500 g de vinete
  • 300 g roșii
  • 2 ardei grași neapărat verzi, nu foarte mari ca dimensiune
  • 2 cepe medii
  • 350 g carne tocată de vită, cât mai slabă. Poate fi și de porc.
  • 4 linguri de ulei
  • 3 căței mari de usturoi
  • 150 ml suc concentrat de roșii
  • Sare
  • Piper negru proaspăt măcinat
  • O linguriță cu vârf de boia dulce
  • Pătrunjel verde pentru servit

Pentru rețeta detaliată și mai multe trucuri, vă rugăm să vizionați clipul!

Poftă bună!

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link