
PORȚIE
4
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
8
minute
INGREDIENTE
- 100 grame crevete gătit, fără cozi
- 5 grame frunze și tulpini de coriandru proaspăt, tocat, plus mai mult pentru decor
- 37 grame castane de apă, tocate
- 2 cepe verzi, tocate grosier
- O bucată de 2,5 centimetri de ghimbir proaspăt, ras
- 2 lingurițe ulei de susan, împărțite
- 2 lingurițe amidon de porumb
- ½ linguriță sare Kosher
- ½ linguriță zahăr granulat
- 1 albuș de ou
- 4 felii de pâine albă pentru sandviș
- 2 linguri semințe de susan
ARTICOLE NECESARE
- Robot de bucătărie
PREPARARE
1. Așezați placa de prăjire în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.
2. Selectați funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald), reglați timpul la 8 minute, atingeți Shake (Scuturare) pentru eliminarea mementoului pentru scuturare, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.
3. Amestecați creveții, coriandrul, castanele de apă, ceapa verde, 1 linguriță de ulei de susan, amidonul de porumb, sarea, zahărul și albușul de out într-un robot de bucătărie și amestecați până se formează o pastă destul de omogenă.
4. Întindeți un strat generos de amestec de creveți pe fiecare bucată de pâine albă. Presărați semințele de susan deasupra amestecului de creveți și aplicați 1 linguriță de ulei de susan cu pensula, apoi tăiați pe jumătate fiecare felie, pe diagonală.
5. Așezați feliile de toast pe un singur strat pe placa de prăjire preîncălzită.
6. Scoateți feliile de toast cu crevete când sunt gata, ornați cu frunze de coriandru, apoi serviți.