Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Supă de pui cu tăiței

PORȚIE
6-8
porții

PREGĂTIRE
10
minute

TIMP DE GĂTIRE
15
minute

INGREDIENTE

  • 2 lingurițe de ulei de măsline extravirgin
  • 2 pulpe de pui cu os
  • 2 piepturi de pui
  • 2 morcovi medii, curățați de coajă și tăiați în cubulețe mici
  • 2 batoane de țelină, decojite și tăiate mărunt
  • 1,4 litri de supă de pui
  • 1⁄2 linguriță de sare, plus mai multă după gust
  • 1⁄4 linguriță de piper negru măcinat
  • 227 grame de tăiței de ou medii, fierți
  • Pătrunjel, tocat, pentru decorare

PREPARARE

1. Selectați funcția Saute pe oala de gătit sub presiune COSORI și reglați setarea temperaturii la nivel ridicat, apoi reglați timpul la 5 minute și apăsați Start.

2. Puneți uleiul în vasul interior, apoi rumeniți pulpele și piepturile de pui. Apăsați Cancel (Anulare) atunci când este gata.

3. Puneți morcovii, țelina și supa în vasul interior. Amestecați și răzuiți ușor fundul oalei pentru a vă asigura că nu se lipește nimic.

4. Așezați capacul pe oala sub presiune.

5. Selectați funcția Pressure Cook (Gătire sub presiune), dezactivați opțiunea Keep Warm (Păstrare la cald), reglați presiunea la nivel ridicat și timpul la 10 minute, apoi apăsați Start.

6. Eliberați presiunea în mod natural, lăsând oala sub presiune deoparte până când supapa de siguranță cade în capac. Glisați comutatorul de eliberare a aburului pe Vent pentru a elibera orice presiune rămasă.

7. Deschideți cu grijă capacul și asezonați supa cu sare și piper.

8. Împărțiți tăițeii cu ou între 4 porții și completați fiecare bol cu pui și supă. Ornați cu pătrunjel și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link