
PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
11
minute

COACERE
6
minute
INGREDIENTE
- 2 g de sare kosher
- 2 g piper negru măcinat f in
- 2 g praf de usturoi
- 2 g praf de ceapă
- 2 g oregano uscat
- 1 vârf de cuțit de rozmarin uscat
- 1 vârf de cuțit de piper Cayenne
- 1 vârf de cuțit de salvie
- 1 steak ribeye dezosată (453 g)
- 15 ml ulei de măsline
PREPARARE
1. ALEGEȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza cu aer Cosori și porniți-o.
2. AMESTECAȚI condimentele și se acoperă bine friptura.
3. UNGEȚI friptura cu puțin ulei de măsline.
4. AȘEZAȚI friptura în friteuza preîncălzită.
5. SELECTAȚI opțiunea de Steak (friptură) și începeți.
6. SCOATEȚI friptura din friteuză atunci când este gata. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute înainte de a se tăia și servi.