
PORȚIE
6
bucăți

PREGĂTIRE
120-125
minute

COACERE
6
minute
INGREDIENTE
- 60 ml ulei de măsline
- 60 ml oțet balsamic
- 36 g muștar dijon
- 473 g coaste
- Sare și piper, după gust
- 4 frunze de busuioc, tăiate felii
PREPARARE
1. AMESTECAȚI uleiul de măsline, oțetul balsamic și muștarul. Amestecați până obțineți o marinată.
2. AȘEZAȚI friptura direct în marinată. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte în frigider.
3. SCOATEȚI carnea, apoi lăsați să ajungă la temperatura camerei.
4. SELECȚIONAȚI funcția de preîncălzire a friteuzei Cosori Air Fryer și apăsați butonul Start.
5. AȘEZAȚI steakul în friteuza preîncălzită, selectați meniul Steak, apoi apăsați butonul Start/Pause.
6. FELIAȚI ușor în unghi, astfel încât mușchii să fie tăiați pe lungime. Se asezonează cu sare și piper, apoi se presară puțin busuioc și se servește.