Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Steak Flank cu Muștar Balsamic

PORȚIE
6
bucăți

PREGĂTIRE
120-125
minute

COACERE
6
minute

INGREDIENTE

  • 60 ml ulei de măsline
  • 60 ml oțet balsamic
  • 36 g muștar dijon
  • 473 g coaste
  • Sare și piper, după gust
  • 4 frunze de busuioc, tăiate felii

PREPARARE

1. AMESTECAȚI uleiul de măsline, oțetul balsamic și muștarul. Amestecați până obțineți o marinată.

2. AȘEZAȚI friptura direct în marinată. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte în frigider.

3. SCOATEȚI carnea, apoi lăsați să ajungă la temperatura camerei.

4. SELECȚIONAȚI funcția de preîncălzire a friteuzei Cosori Air Fryer și apăsați butonul Start.

5. AȘEZAȚI steakul în friteuza preîncălzită, selectați meniul Steak, apoi apăsați butonul Start/Pause.

6. FELIAȚI ușor în unghi, astfel încât mușchii să fie tăiați pe lungime. Se asezonează cu sare și piper, apoi se presară puțin busuioc și se servește.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link