Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Steak Dijon

 

PORȚIE
4
Persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
12
minute

INGREDIENTE

  • 2 kilograme de carne de steak flat iron sau flank, tăiată în cuburi de 2.5 cm

  • 1 ceapă galbenă, feliată subțire

  • 2 felii de bacon, tăiate cubulețe

  • 3 linguri de sos Worcestershire

  • 3 linguri de muștar de Dijon

  • 2 linguri de ulei de măsline

  • 2 linguri de sirop de arțar

  • 1 ½ linguriță de sare kosher

  • 1 linguriță de boia

  • 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat, pentru ornat

  • Piure de cartofi, pentru servire

PREPARARE

1. SELECTAȚI funcția Preîncălzire de pe friteuza Cosori, reglați temperatura la 190°C și apăsați Start/Pauză.

2. AMESTECAȚI carnea, ceapa, baconul, sosul Worcestershire, muștarul Dijon, uleiul, siropul de arțar, sarea și boia într-un castron mediu până se combină uniform.

3. PUNEȚI amestecul de carne în friteuza cu aer cald preîncălzit.

4. AȘEZAȚI suportul pentru grill în coșul Cosori Smart Air Fryer.

5. SETAȚI temperatura la 205°C și timpul la 12 minute, apoi apăsați Start/Pauză.

6. AGITAȚI la jumătate de timp.

7. SCOATEȚI steak-ul când este gata, apoi serviți ornat cu pătrunjel pe un pat de piure de cartofi.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link