Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Sparanghel învelit în prosciutto

PORȚIE
3
PORȚII

PREGĂTIRE
5
minute

PREPARARE
6
minute

INGREDIENTE

  • 10 tije de sparanghel, cu capetele tăiate
  • 2 lingurițe ulei de măsline
  • 142 grame prosciutto
  • Sare și piper, după cum este necesar

PREPARARE

1. Așezați placa de prăjire în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.

2. Selectați funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald), reglați temperatura la 190 °C și timpul la 6 minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.

3. Tăiați bucățile de prosciutto pe jumătate pe lungime, apoi înfășurați fi ecare bucată în jurul unei tije de sparanghel.

4. Așezaț tijele de sparanghel pe un platou sau o tavă, stropiți cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper.

5. Așezați sparanghelul pe placa de prăjire preîncălzită

6. Scoateți tijele de sparanghel învelite în prosciutto când sunt gata și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link