Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Sparanghel învelit în prosciutto

PORȚIE
3
persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
10
minute

INGREDIENTE

  • 12 bucăți de sparanghel
  • 12 ml ulei de măsline
  • Sare și piper după gust
  • 12 felii de șuncă prosciutto

PREPARARE

1. SELECTAȚI funcția de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 150 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

2. TĂIAȚI partea lemnoasă a sparanghelului și aruncați-o.

3. UNGEȚI sparanghelul cu ulei și asezonați-l cu sare și piper.

4. ÎNFĂȘURAȚI câte o felie de șuncă peste fiecare sparanghel și așezați-le în friteuza preîncălzită.

5. SELECTAȚI meniul Vegetables (Legume), setați pentru 10 minute și apăsați Start/Pause.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link