Somonul preparat în friteuza cu aer cald COSORI este DELICIOS!
Cu o marinadă simplă, poți transforma somonul într-un preparat mult mai suculent și savuros. Păstrează această rețetă, pentru că o vei dori din nou și din nou... și din nou!
Ingrediente:
- 2 fileuri de somon
- 2 linguri de miere
- 2 linguri de muștar Dijon cu boabe întregi
- 1/2 linguriță de usturoi pudră
- 1/4 linguriță de boia afumată
- 1 linguriță de suc de lămâie
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
- Marinează somonul cu amestecul de miere, muștar, usturoi, boia și lămâie.
- Prăjește în friteuza cu aer cald la 200°C timp de 6 minute.
- Servește somonul alături de restul sosului.
Preparare și trucuri în videoclip! CLICK! Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut rețeta, urmărește-ne pe Facebook, Instagram și TikTok pentru mai multe inspirații! Nu uita să te alături grupului nostru activ de pe Facebook, unde găsești zilnic sfaturi, trucuri și rețete. De asemenea, pe Pinterest publicăm mereu conținut nou, care te va ajuta cu idei pentru gătit și coacere! Mai puțin timp petrecut în bucătărie, fără compromisuri, cu ajutorul COSORI!