
PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
6
minute
INGREDIENTE
- 1 steak ribeye (473 g) dezosat
- 20 ml ulei de măsline
- 5 g sare
- 1 g piper negru
- 110 g smântână
- 40 g hrean ras preparat
- 2 g arpagic, proaspăt tocat mărunt
- 1 ceapă mică tăiată mărunt
- Jumătate de lămâie, stoarsă
- Sare și piper, după gust
- Chifle cu semințe de susan pentru servire
- Ruccola pentru servire
- Ceapă tăiată în felii pentru servire
PREPARARE
1. SELECȚIONAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza cu aer Cosori și apăsați Start.
2. UNGEȚI friptura cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper.
3. AȘEZAȚI friptura în friteuza preîncălzită.
4. SELECTAȚI meniul Steak și apăsați butonul Start/Pause.
5. AMESTECAȚI smântâna, hreanul, arpagicul, ceapa și zeama de lămâie într-un bol mic.
6. AMESTECAȚI crema de hrean cu sare și piper, după gust.
7. SCOATEȚI carnea din friteuză atunci când este gata și lăsați-o să se odihnească timp de 5-10 minute înainte de a o felia.
8. ASAMBLĂM un sendviș, întinzând crema de hrean pe chiflă, adăugând ruccola, puțină ceapă tăiată felii și apoi punând carnea deasupra.