Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Ruladă de porc cu prosciutto

PORȚIE
4-5
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
9
minute

INGREDIENTE

  • 6 felii de prosciutto, tăiate în felii subțiri
  • 1 bucată de mușchiuleț de porc (454 g), tăiat în jumătate și frăgezit
  • 6 g sare
  • 1 g piper negru
  • 227 g spanac proaspăt, împărțit în două
  • 4 felii de mozzarella, împărțite în 2 părți
  • 18 g roșii uscate, împărțite în 2 porții
  • 10 ml ulei de măsline, împărțit în 2 porții

PREPARARE

1. AȘEZAȚI 3 felii de prosciutto pe o hârtie de copt, ușor suprapuse una peste alta. Puneți o jumătate de felie de porc peste prosciutto, apoi repetați.

2. CONDIMENTAȚI interiorul ruladei de porc cu puțină sare și piper.

3. ACOPERIȚI carnea cu jumătate din spanac, brânză și roșiile uscate, lăsând un spațiu de 13 mm lățime în jurul marginii pe fiecare parte.

4. ÎNFĂȘURAȚI carnea cu grijă, astfel încât să nu iasă umplutura și închideți bine capetele.

5. REPETAȚI același lucru cu cealaltă bucată de carne. Puneți rulourile în frigider.

6. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire pe friteuza Cosori și porniți-o.

7. STROPIȚI cu 5 ml de ulei de măsline rulourile de carne rulate și introduceți-le în friteuza preîncălzită.

8. SELECTAȚI meniul Steak (Friptură), setați-l pentru 9 minute și apăsați butonul Start/Pause.

9. LĂSAȚI rulourile să se odihnească 10 minute înainte de servire.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link