
PORȚIE
2
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
18
minute
INGREDIENTE
- 3 morcovi curcubeu mici, tăiați în bucăți de 2,5 centimetri
- 1 cartof dulce mic, tăiat în bucăți de 2,5 centimetri
- 2 sfecle mici, tăiate în bucăți de 2,5 centimetri
- 1 ceapă dulce, tăiată în patru
- 4 crenguțe de cimbru proaspăt
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 lingurițe sare Kosher
- 1 linguriță piper negru, proaspăt măcinat
PREPARARE
1. Așezați ambele plăci de prăjire în coșurile friteuzei cu aer cald COSORI.
2. Selectați funcția Roast (Prăjire) pentru coșul din stânga, reglați timpul la 18 minute, atingeți Sync Cook (Sincronizare gătire), apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire
3. Așezați toate ingredientele într-un castron de dimensiuni mari și amestecați.
4. Așezați legumele pe plăcile de prăjire preîncălzite.
5. Scuturați legumele la jumătatea timpului de gătire. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru.
6. Scoateți legumele când sunt gata și serviți.