Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Legume rădăcinoase prăjite

PORȚIE
2
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
18
minute

INGREDIENTE

  • 3 morcovi curcubeu mici, tăiați în bucăți de 2,5 centimetri
  • 1 cartof dulce mic, tăiat în bucăți de 2,5 centimetri
  • 2 sfecle mici, tăiate în bucăți de 2,5 centimetri
  • 1 ceapă dulce, tăiată în patru
  • 4 crenguțe de cimbru proaspăt
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 lingurițe sare Kosher
  • 1 linguriță piper negru, proaspăt măcinat

PREPARARE

1. Așezați ambele plăci de prăjire în coșurile friteuzei cu aer cald COSORI.

2. Selectați funcția Roast (Prăjire) pentru coșul din stânga, reglați timpul la 18 minute, atingeți Sync Cook (Sincronizare gătire), apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire

3. Așezați toate ingredientele într-un castron de dimensiuni mari și amestecați.

4. Așezați legumele pe plăcile de prăjire preîncălzite.

5. Scuturați legumele la jumătatea timpului de gătire. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru.

6. Scoateți legumele când sunt gata și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link