
PORȚIE
4
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
15
minute
INGREDIENTE
- 1 baghetă, tăiată în rondele de ¼ inch
- 1 lingură de ulei de măsline
- 445 grame de roșii cherry, tăiate în jumătate
- 3 căţei de usturoi, tocaţi
- 1 şalotă, tocată
- 1 lingură de frunze de cimbru proaspăt, tocat
- 1 linguriţă de sare
- ½ linguriţă de piper negru, proaspăt măcinat
- 1 linguriță sare Kosher
- ½ linguriță piper negru, proaspăt măcinat
- 10 frunze de busuioc proaspăt, feliate foarte subţiri
- 2 linguri de parmezan, ras
PREPARARE
1. Așezați placa crisper în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.
2. Selectați funcția Steak, reglați timpul la 3 minute, apăsați Shake pentru a elimina Mementoul automat de agitare, apoi apăsați Start/Pauză pentru preîncălzire.
3. Puneți feliile de baghetă pe placa preîncălzită și stropiți-le cu ulei de măsline.
4. Scoateți bucățile de baghetă când sunt gata. Repetați procesul de gătit cu bucățile de baghetă rămase până sunt toate prăjite.
5. Scoateți cu grijă placa crisper din coșul friteuzei și așezați roșiile, usturoiul, şalota, 1 lingură de ulei de măsline, cimbru, sare şi piper direct în coș. Agitați pentru a amesteca bine.
6. Setați temperatura la 205°C și timpul la 12 minute, apăsați Shake, apoi apăsați Start/Pauză.
7. Agitați coșul la jumătatea gătitului. Mementoul Shake vă va anunța când.
8. Scoateți amestecul de roșii când este gata, adăugați busuiocul, puneți cu lingura peste bagheta prăjită felii, ornați cu parmezanul ras si serviți.