PORȚIE
3
PORȚII
PREGĂTIRE
5
minute
PREPARARE
15-30
minute
INGREDIENTE
- 700 g ciocănele de pui
- 1 lingură ulei de măsline
- 0,5 lingură sare
- 05 lingură piper
- 0,5 lingură praf de usturoi
- 0,5 lingură boia dulce
PREPARARE
1. Spălați bine ciocănelele de pui și uscați-i cu prosoape de hârtie.
2. Crestați ciocanelele de pui pe ambele părți folosind un cuțit ascuțit.
3. Amestecați într-un bol mic uleiul de măsline, sarea, piperul negru proaspăt măcinat, praful de usturoi și boiaua dulce.
4. Puneți ciocănelele de pui într-un bol cu amestecul de condimente și amestecați bine pentru a le acoperi complet.
5. Așezați ciocănele de pui într-un singur strat în coș
6. Apăsați butonul grandzone și setați temperatura la 200°C, iar timpul la 16 minute.
7. Scoateți ciocanele de pui din coș și serviți imediat.