Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Ciocanele de Pui

PORȚIE
3
PORȚII

PREGĂTIRE
5
minute

PREPARARE
15-30
minute

INGREDIENTE

  • 700 g ciocănele de pui
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 0,5 lingură sare
  • 05 lingură piper
  • 0,5 lingură praf de usturoi
  • 0,5 lingură boia dulce

PREPARARE

1. Spălați bine ciocănelele de pui și uscați-i cu prosoape de hârtie.

2. Crestați ciocanelele de pui pe ambele părți folosind un cuțit ascuțit.

3. Amestecați într-un bol mic uleiul de măsline, sarea, piperul negru proaspăt măcinat, praful de usturoi și boiaua dulce.

4. Puneți ciocănelele de pui într-un bol cu amestecul de condimente și amestecați bine pentru a le acoperi complet.

5. Așezați ciocănele de pui într-un singur strat în coș

6. Apăsați butonul grandzone și setați temperatura la 200°C, iar timpul la 16 minute.

7. Scoateți ciocanele de pui din coș și serviți imediat.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link