PORȚIE
4
PORȚII
PREGĂTIRE
10
minute
PREPARARE
15-30
minute
INGREDIENTE
- 400 g cartofi dulci
- 1 lingură ulei de măsline
- 0,5 lingură sare
- 0,5 lingură piper
PREPARARE
1. Spălați bine cartofii dulci și uscați-i cu prosoape de hârtie.
2. Tăiați cartofii dulci în bețișoare cu latura de 1 cm.
3. Amestecați într-un bol mare bețișoarele de cartofi dulci cu uleiul de măsline.
4. Adăugați sarea, praful de usturoi și piperul negru proaspăt măcinat și amestecați bine.
5. Așezați bețișoarele de cartofi dulci într-un singur strat în coș.
6. Apăsați butonul grandzone și setați temperatura la 200°C, iar timpul la 12 de minute.
7. Scoateți bețișoarele de cartofi dulci din coș și serviți imediat.