PORȚIE
10
PORȚII
PREGĂTIRE
10
minute
PREPARARE
15
minute
INGREDIENTE
- 180 g Făină
- 100 g unt
- 40 g zahăr tos
- 40 g zahăr brun
- 5 g praf de copt
- 2,5 g bicarbonat de sodiu
- 1 g bucată ouă
- 1 plic zahăr vanilat
- 0,1 linguriță sare
- 100 g picături de ciocolată
PREPARARE
1. Amestecați într-un bol mare făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
2. Topiți untul.
3. Amestecați într-un alt bol untul topit, zahărul tos și zahărul brun până se omogenizează.
4. Adăugați oul și aromele la amestecul de unt și zahăr și amestecați bine.
5. Turnați treptat amestecul de ingrediente uscate peste amestecul umed, amestecând cu o spatulă până se formează un aluat omogen.
6. Adăugați picături de ciocolată și amestecați ușor.
7. Formați ardeii kapia cu sare, piper, ulei de măsline și oțet.
8. Apăsați butonul grandzone și setați temperatura la 180°C, iar timpul la 12 de minute.
9. Scoateți biscuiții din cuptor și lăsați-i să se răcească ușor pe tavă înainte de a-i transfera pe un grătar pentru a se răci complet.