PORȚIE
8
PORȚII
PREGĂTIRE
5
minute
PREPARARE
15-30
minute
INGREDIENTE
- 800 g ardei kapia
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriță oțet
- 0,5 linguriță sare
- 0,5 linguriță piper
PREPARARE
1. Spălați bine ardeii și uscați-i cu prosoape de hârtie.
2. Tăiați coditele ardeilor kapia.
3. Așezați ardeii kapia într-un singur strat în coș.
4. Apăsați butonul grandzone și setați temperatura la 200°C, iar timpul la 20 de minute. Întoarceți ardeii la jumătatea timpului.
5. Scoateți ardeii kapia din coș într-un vas acoperit și lăsați-i să se răcească ușor.
6. Decojiți ardeii kapia după ce s-au răcit suficient de mult pentru a fi manevrați.
7. Condimentați ardeii kapia cu sare, piper, ulei de măsline și oțet.