Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Ardei Kapia Copți

PORȚIE
8
PORȚII

PREGĂTIRE
5
minute

PREPARARE
15-30
minute

INGREDIENTE

  • 800 g ardei kapia
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță oțet
  • 0,5 linguriță sare
  • 0,5 linguriță piper

PREPARARE

1. Spălați bine ardeii și uscați-i cu prosoape de hârtie.

2. Tăiați coditele ardeilor kapia.

3. Așezați ardeii kapia într-un singur strat în coș.

4. Apăsați butonul grandzone și setați temperatura la 200°C, iar timpul la 20 de minute. Întoarceți ardeii la jumătatea timpului.

5. Scoateți ardeii kapia din coș într-un vas acoperit și lăsați-i să se răcească ușor.

6. Decojiți ardeii kapia după ce s-au răcit suficient de mult pentru a fi manevrați.

7. Condimentați ardeii kapia cu sare, piper, ulei de măsline și oțet.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link