Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Drob de curcan în crustă de aluat foietaj

 

Ingrediente:

  • 300 de grame de pulpă superioară de curcan, fără os și piele
  • 300 de grame de ficat de curcan
  • 3-4 ouă întregi + 1 ou bătut, pentru finisarea aluatului
  • 50 de grame de unt
  • 15 mililitri de ulei
  • 1 legătură mare de ceapă verde
  • 1 legătură mare de usturoi verde
  • 2 legături de mărar
  • 2 legături de pătrunjel
  • 100 de grame de smântână grasă
  • 400 de grame de aluat foitaj + făină pentru presărat planul de lucru
  • 1 linguriță de pesmet

Pentru rețeta detaliată și mai multe trucuri vizitați site-ul www.lauralaurentiu.ro!

Poftă bună!

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link