Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Queso Fundido

PORȚIE
4
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
12
minute

INGREDIENTE

  • 113 grame chorizo mexican din carne de porc sau de vită
  • 180 grame brânză Oaxaca, rasă
  • 180 grame brânză mozzarella, rasă
  • 1 lingură cremă mexicană
  • Tortillas, încălzite, pentru servire

ARTICOLE NECESARE

  • Accesoriu pentru tavă de pizza COSORI sau mini-tigaie din fontă

PREPARARE

1. Așezați placa de prăjire în friteuza cu aer cald COSORI, apoi așezați tigaia sau tava rotundă pe placa de prăjire.

2. Selectați funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald), reglați temperatura la 195 °C și timpul la 6 minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.

3. Așezați chorizo în tigaia preîncălzită și așezați-l cu o spatulă, astfel încât să fi e pe un singur strat.

4. Amestecați brânza Oaxaca și mozzarella într-un castron.

5. Scoateți chorizo când este gata și așezați-l într-un castron separat.

6. Turnați crema pe fundul tigăii, apoi așezați amestecul de brânză deasupra.

7. Așezați tigaia înapoi pe placa de prăjire, selectați funcția Grill (Grătar), atingeți Preheat (Preîncălzire) pentru eliminarea modului Preheat (Preîncălzire), reglați timpul la 6 minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză).

8. Scoateți queso când este gata, acoperiți cu chorizo, apoi serviți imediat cu tortillas încălzite.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link