
PORȚIE
2
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
24
minute
INGREDIENTE
- 4 pulpe inferioare de pui, cu os și piele
- Sare Kosher, după cum este necesar
- Piper negru, proaspăt măcinat, după cum este necesar
SALSA
- 6 tomatillos, fără coajă, spălate și tăiate pe jumătate
- ½ ceapă galbenă, tăiată cubulețe
- 4 căței de usturoi, zdrobiți
- 1 avocado, decojit și fără sâmbure
- ¼ ardei serrano, fără semințe
- ¼ legătură coriandru
- 1 lime, stors
- Sare Kosher, după gust
ARTICOLE NECESARE
- Robot de bucătărie echipat cu accesoriu cu lamă
PREPARARE
1. Așezați ambele plăci de prăjire în coșurile friteuzei cu aer cald COSORI.
2. Selectați funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald) pentru coșul din stânga, reglați timpul la 24 de minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.
3. Selectați funcția Grill (Grătar) pentru coșul din dreapta, reglați timpul la 10 minute, atingeți Shake (Scuturare), apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.
4. Tamponați pulpele inferioare de pui până la uscare cu prosoape din hârtie și asezonați-le din belșug pe ambele părți cu sare și piper
5. Așezați puiul cu pielea în jos pe placa de prăjire preîncălzită din coșul din stânga.
6. Așezați tomatillos, ceapa și usturoiul pe placa de prăjire preîncălzită din coșul din dreapta.
7. Scuturați tomatillos, ceapa și usturoiul la jumătatea timpului de gătire. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru.
8. Întoarceți puiul la jumătatea timpului de gătire. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru
9. Scoateți tomatillos, ceapa și usturoiul când sunt gata și așezați-le în bolul unui robot de bucătărie echipat cu accesoriu cu lamă împreună cu avocado, ardeiul serrano, coriandrul și zeama de lime. Amestecați la blender până aproape de omogenizare, apoi asezonați după gust cu sare
10. Scoateți puiul când este gata și serviți acoperit cu salsa.