Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Pui caramelizat cu cinci condimente

PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
120-125
minute

COACERE
12
minute

INGREDIENTE

  • 48 g sos hoisin
  • 18 g sos de stridii
  • 3 căței de usturoi, ras fin
  • 5 g amestec de cinci condimente chinezești
  • 60 ml de miere, în două părți
  • 30 ml sos de soia, în două părți
  • 4 pulpe de pui dezosate, cu piele

PREPARARE

1. AMESTECAȚI într-un castron mare sosul hoisin, sosul de stridii, usturoiul, amestecul chinezesc de cinci condimente, 30 ml miere, 20 ml sos de soia. Se adaugă pulpele de pui și se amestecă bine în marinată. Se lasă timp de 2 ore.

2. SELECȚIONAȚI opțiunea de preîncălzire de pe Cosori Air Fryer, setați-o la 195 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

3. AȘEZAȚI pulpele de pui în friteuza preîncălzită.

4. SELECTAȚI programul Chicken (Pui), setați la 12 minute și apăsați Start/Pause.

5. AMESTECAȚI restul de miere și sosul de soia într-un bol mic.

6. UNGEȚI puiul cu restul de marinată cu sos de miere-sos de soia după 8 minute de prăjire, apoi puneți-l din nou în friteuză și prăjiți încă 4 minute.

7. SERVIȚI cu broccoli chinezesc gătit la aburi și orez.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link