PORȚIE
4
PORȚII
PREGĂTIRE
10
minute
PREPARARE
15
minute
INGREDIENTE
- 354 mililitri smântână grasă
- 1 lingură unt nesărat, topit
- ½ linguriță sare Kosher
- ¾ linguriță zahăr granulat
- ¼ linguriță praf de usturoi
- Un vârf de cuțit de nucșoară
- Un vârf de cuțit de piper alb măcinat
- 2 lingurițe amidon de porumb
- 350 grame boabe de porumb dulce la conservă, scurse de zeamă
- 75 grame brânză mozzarella, rasă
- 3 linguri brânză parmezan, rasă
PREPARARE
1. Bateți cu telul smântâna grasă, untul topit, sarea Kosher, zahărul granulat, praful de usturoi, nucșoara, piperul alb măcinat și amidonul de porumb, până la dizolvarea amidonului de porumb.
2. Încorporați boabele de porumb, brânza mozzarella și brânza parmezan rasă
3. Scoateți placa de prăjire din coșul friteuzei cu aer cald COSORI.
4. Selectați funcția Bake (Coacere), reglați temperatura la 205 °C și timpul la 15 minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.
5. Turnați amestecul cu porumb direct în coșul preîncălzit.
6. Scoateți când este gata și serviți.