Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Porumb cremos pentru specialități din carne

PORȚIE
4
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
15
minute

INGREDIENTE

  • 354 mililitri smântână grasă
  • 1 lingură unt nesărat, topit
  • ½ linguriță sare Kosher
  • ¾ linguriță zahăr granulat
  • ¼ linguriță praf de usturoi
  • Un vârf de cuțit de nucșoară
  • Un vârf de cuțit de piper alb măcinat
  • 2 lingurițe amidon de porumb
  • 350 grame boabe de porumb dulce la conservă, scurse de zeamă
  • 75 grame brânză mozzarella, rasă
  • 3 linguri brânză parmezan, rasă

PREPARARE

1. Bateți cu telul smântâna grasă, untul topit, sarea Kosher, zahărul granulat, praful de usturoi, nucșoara, piperul alb măcinat și amidonul de porumb, până la dizolvarea amidonului de porumb.

2. Încorporați boabele de porumb, brânza mozzarella și brânza parmezan rasă

3. Scoateți placa de prăjire din coșul friteuzei cu aer cald COSORI.

4. Selectați funcția Bake (Coacere), reglați temperatura la 205 °C și timpul la 15 minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.

5. Turnați amestecul cu porumb direct în coșul preîncălzit.

6. Scoateți când este gata și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link