PORȚIE
1-2
persoane
PREGĂTIRE
5
minute
COACERE
8
minute
INGREDIENTE
- 10 ml ulei de măsline
- 1 porție de aluat de pizza pregătită de 178 mm grosime
- 28 g mozzarella light
- 2 felii de șuncă afumată
- 1 ou
- 2 căței de usturoi, tăiați felii
- 2 g de coriandru, tăiat mărunt
PREPARARE
1. UNGEȚI cu ulei de măsline suprafața aluatului de pizza pregătit.
2. ACOPERIȚI aluatul cu mozzarella și șunca.
3. SELECTAȚI meniul de preîncălzire de pe friteuza cu aer COSORI și setați-o la 175 de grade, după care porniți-o.
4. AȘEZAȚI pizza în friteuza preîncălzită și coaceți-o timp de 8 minute la 175 de grade.
5. SCOATEȚI coșul după 5 minute și spargeți un ou peste pizza.
6. PUNEȚI ÎNAPOI coșul și continuați coacerea. Se ornează cu coriandru tocat și se servește.