PORȚIE
4
PORȚII
PREGĂTIRE
5
minute
PREPARARE
10
minute
INGREDIENTE
- 2 ouă mari
- 118 mililitri de lapte integral
- 1 linguriţă de extract de vanilie
- 1 linguriţă de scorţișoară
- 4 felii de brioșă (grosime de 1 inch)
- Spray de ulei
- 80 de grame de cremă de ciocolată-alune
- 80 de mililitri de frișcă lichidă
- Zahăr pudră, pentru ornat
- Fructe de pădure proaspete, pentru decor
PREPARARE
1. Amestecați ouăle, laptele, vanilia, scorțișoara, și sarea într-un castron mediu. Bateți până se omogenizeaza.
2. Înmuiați feliile de brioșă în amestecul de ouă și scuturați orice exces.
3. Așezați placa crisper în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.
4. Selectați funcția Prăjire, reglați timpul la 10 minute, apoi apăsați Start/Pauză pentru a preîncălzi.
5. Pulverizați placa preîncălzită cu ulei, apoi așezați feliile de brioșe umezite pe ea.
6. Combinați crema de ciocolată-alune și frișca lichidă într-o cratiță mică. Amestecați cu un tel timp de câteva minute pe foc mediu spre mic pânp se subțiază consistența. Luați de pe foc când este gata.
7. Întoarceți pâinea prăjită la jumătatea timpului de gătit. Mementoul Shake vă va permite să știți când.
8. Scoateți pâinea prăjită atunci când este gata, și serviți cu sosul de ciocolată-alune pusă deasupra și ornați cu zahăr pudră și fructe de pădure proaspete.