Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Pâine franțuzească umplută

PORȚIE
1
Persoană

PREGĂTIRE
4
minute

COACERE
10
minute

INGREDIENTE

  • 1 felie de cozonac, subțire de 64 mm și uscat
  • 113 g de cremă de brânză
  • 2 ouă
  • 15 ml lapte
  • 30 ml smântână
  • 38 g zahăr
  • 3 g scorțișoară
  • 2 ml extract de vanilie
  • Spray de ulei
  • Fistic mărunțit pe deasupra
  • Sirop de arțar pentru servire

PREPARARE

1. ALEGEȚI meniul de preîncălzire de pe friteuza cu aer cald COSORI și setați-o la 175 de grade, după care porniți aparatul.

2. CRESTAȚI centrul cozonacului.

3. UMPLEȚI crestătura cu cremă de brânză. Se dă deoparte.

4. AMESTECAȚI ouăle, laptele, smântâna, zahărul, scorțișoara și extractul de vanilie.

5. ÎNMUIAȚI ambele părți ale cozonacului umplut în amestecul de ouă timp de 10-10 secunde.

6. PULVERIZAȚI ambele părți cu spray de ulei.

7. AȘEZAȚI cozonacul umplut în cuptorul preîncălzit și coaceți-l timp de 10 minute la 175 de grade.

8. SCOATEȚI cu grijă cu o spatulă cozonacul, când este gata.

9. SERVIȚI cu bucăți de fistic și sirop de arțar deasupra.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link