Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Omletă

PORȚIE
3
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
15-30
minute

INGREDIENTE

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 bucată ceapă medie
  • 50 g costiță afumată
  • 4 bucăți ouă
  • 50 ml lapte dulce
  • 1 bucată ardei gras
  • 0,5 bucată vânătă mică (opțional)
  • 100 g Ciuperci
  • 50 g Cașcaval ras
  • 2 bucăți roșii
  • 1 legătură Mărăr proaspăt (opțional)
  • 0,25 linguriță sare
  • 0,25 linguriță piper

PREPARARE

1. Tocați ceapa în cubulețe mici.

2. Tăiați costița, ardeiul, vânăta și ciupercile în cubulețe mici.

3. Tăiați roșiile în rondele.

4. Tocați mărarul.

5. Adăugați într-un vas de silicon termorezistent ceapa tocată și costița cuburi și gătiți până devine translucidă, aproximativ 5 minute la 180°C.

6. Bateți intr-un bol mare ouăle cu laptele, sarea și piperul.

7. Adăugați ardeiul gras, vânata, ciupercile și cașcavalul ras în amestecul de ouă.

8. Turnați amestecul de ouă în tava de cuptor peste ceapa sotată.

9. Așezați rondelele de roșii deasupra omletei.

10. Presărați mărar tocat (opțional).

11. Setați temperatura la 170°C și timpul de 20 de minute.

12. Scoateți omleta din cuptor și lăsați-o să se odihnească timp de 5 minute înainte de a o servi.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link