Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Mici românești cu cartofi și morcovi

PORȚIE
4
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
15-30
minute

INGREDIENTE

  • 300 g pastă de mici
  • 300 g carofi
  • 300 g morcovi
  • 0,25 linguriță sare
  • 0,25 linguriță piper

PREPARARE

1. Tăiați morcovii în rondele de aproximativ 1 cm grosime sau folosiți baby morcov congelați. Cartofii îi tăiați în batoane mai groase de aproximativ 1 cm grosime.

2. Presărați peste cartofi și morcovi sare și piper.

3. Puneți micii în zona 1, iar amestecul de cartofi și morcovii în zona 2.

4. Setați timpul atât în zona 1 cât și in zona 2 la 20 de minute si temperatura la 200°C. până când Micii sunt rumeniți și gătiți complet, iar morcovii si cartofii sunt moi.

5. Scoateți micii, morcovii și cartofii din coș.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link