Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Meniu de 1 Iunie - Souvlaki și Frigărui de Fructe

 

Ingrediente:

Souvlaki de pui:
  • 750 de grame de piept de pui
  • 2 căței de usturoi
  • 1 linguriță de sare grunjoasă
  • piper negru măcinat, după gust
  • 1 linguriță de paprika dulce (sau afumată, dacă preferați)
  • zeama de la ½ de lămâie
  • 2 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • 1 linguriță cu vârf de oregano
  • opțional, 4-5 rămurele de cimbru lămâios

Sos tzatziki:

  • 150 de grame de castravete
  • 300 de grame de iaurt grecesc
  • 1 cățel (mare) de usturoi
  • 1 linguriță rasă de sare grunjoasă
  • piper negru măcinat, după gust
  • 6-8 frunze de mentă proaspătă
  • ½ de legătură de mărar proaspăt
  • 2 linguri de ulei de măsline

Frigărui de fructe:

  • 800 de grame de fructe tăiate cuburi de 3-4 cm sau întregi, de un singur fel sau în amestec
  • 40 de grame de zahăr brun
  • pentru servire: 40 de grame de ciocolată topită și înghețată de vanilie

Pentru rețeta detaliată și mai multe trucuri, vă rugăm să vizionați clipul!

Poftă bună!

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link