PORȚIE
12
PREGĂTIRE
10
minute
COACERE
10
minute
INGREDIENTE
- 1 baghetă franțuzească (15 centimetri)
- 30 ml de ulei de măsline
- 38 g de unt de mere
- 200 g de brânză brie, tăiat în bucăți de 5 centimetri lungime
- 1 pachet de prosciutto, rupt în bucățele de mărimea unei mușcături
- 3 smochine proaspete, pentru garnitură
- 2 crenguțe de cimbru proaspăt, fără tulpini, pentru garnitură
- 2 g de pudră de chili
- ¼ linguriță de piper negru măcinat, pentru garnitură
PREPARARE
1. TĂIAȚI baghetele în bucăți de 13 milimetri grosime.
2. STROPIȚI uleiul de măsline peste felii.
3. AȘEZAȚI feliile de baghetă în coș.
4. SELECTAȚI funcția Roast de pe cuptorul cu aer COSORI Dual Blaze, reglați timpul la 6 minute, apoi atingeți Start/Pauză.
5. Când sunt gata, ÎNTINDEȚI o linguriță de unt de mere pe fiecare felie de baghetă prăjită.
6. PUNEȚI deasupra bucată de brie, apoi o bucată de prosciutto.
7. SELECTAȚI funcția Bake, reglați temperatura la 190°C și timpul la 4 minute, apoi atingeți Start/Pauză.
8. SCOATEȚI-LE când sunt gata și decorați-le cu smochine, cimbru și piper negru măcinat, apoi serviți-le.