
PORȚIE
2
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
15-30
minute
INGREDIENTE
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 bucată ceapă medie
- 2 bucăți roșii
- 100 g roșii pasate sau suc de rosii
- 1 linguriță oregano uscat
- 0.5 linguriță cimbru uscat
- 0.25 linguriță sare
- 0.25 linguriță piper
- 1 bucată vânătă medie
- 1 bucată ardei gras
- 100 g ciuperci pleurotus
- 20 g cașcaval
PREPARARE
1. Tocați ceapa în cubulețe mici.
2. Tăiați în rondele vânăta, roșiile și ardeiul.
3. Tocați în bucăti mari ciupercile.
4. Adăugați într-un vas termorezistent roșiile pasate, oregano, cimbru, sare și piper.
5. Așezați rondele de vinete, rondele de roșii, ardei gras și ciuperci pleurotus în vasul termorezistent, alternând legumele pe margini și așezând o rondea de ardei gras și una de vinete în mijloc.
6. Presarați ceapa peste toate.
7. Așezați vasul în coș, apăsați grandzone si gătiți timp de 20 minute la 170°C.
8. Scoateți ghiveciul din cuptor și presărați cașcaval ras.
9. Lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a servi.