Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Galette cu mere și cremă de brânză

 

PORȚIE
6
Persoane

PREGĂTIRE
15
minute

COACERE
35
minute

INGREDIENTE

  • 114g de cremă de brânză, înmuiată la temperatura camerei

  • 1 lingură de miere

  • 1 aluat de plăcintă

  • 1 măr Granny Smith, feliat subțire

  • 1 linguriță de scorțișoară

  • 2 lingurițe de zahăr granulat

PREPARARE

1. SELECTAȚI funcția Preîncălzire de pe friteuza Cosori, reglați temperatura la 165°C, apoi apăsați Start/Pauză.

2. PUNEȚI cremă de brânză și miere în centrul aluatului de plăcintă, lăsând puțin loc liber în jurul marginii

3. AȘEZAȚI peste crema de brânză și miere feliile de mere, apoi presărați cu scorțișoară

4. ÎNDOIȚI marginile aluatului, asigurându-vă că pliurile se suprapun unele pe altele

5. PRESĂRAȚI zahăr granulat peste toată crusta și deasupra galettei

6. PUNEȚI galetta în friteuza preîncălzită

7. SETAȚI temperatura la 165°C și timpul la 35 de minute, apoi apăsați Start/Pauză

8. SCOATEȚI galetta când este gata, apoi tăiați în 6 felii și serviți

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link