Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Fursecuri cu ciocolată și mentă

PORȚIE
12
PORȚII

PREGĂTIRE
15
minute

PREPARARE
8
minute

INGREDIENTE

Fursecuri

  • 1 cană de făină universală
  • ¼ cană de cacao neîndulcită
  • ½ linguriță de bicarbonat de sodiu
  • ¼ linguriță de sare kosher
  • ½ cană de unt nesărat, înmuiat
  • ½ cană de zahăr brun
  • ¼ cană de zahăr
  • ¾ linguriță de extract de vanilie
  • ¼ linguriță de extract de mentă
  • 1 ou mare
  • ½ cană de chipsuri de ciocolată semi-dulce

Glazură de ciocolată albă:

  • 1 cană de chipsuri de ciocolată albă
  • 1 linguriță de ulei de cocos
  • ½ cană de bomboane de mentă, zdrobite

Ustensile necesare:

  • Mixer planetar

PREPARARE

1. Amestecați într-un bol făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.

2. Bateți cu mixer untul și zahărurile la viteză mare până devin pufoase și deschise la culoare, aproximativ 2 minute.

3. Adăugați vanilia, extractul de mentă și oul. Mixați la viteză medie până compoziția devine omogenă, aproximativ 1 minut.

4. Adăugați ingredientele uscate și mixați la viteză mică până când sunt încorporate.

5. Adăugați chipsurile de ciocolată și amestecați cu o spatulă până se distribuie uniform.

6. Selectați funcția Preheat pe friteuza cu aer cald COSORI, setați temperatura la 160°C și apăsați Start/Pause.

7. Formați bile din aluatul de fursecuri, de mărimea a 2 linguri fiecare.

8. Tapetați coșul cu hârtie de copt și așezați biluțele de aluat în coș.

9. Setați temperatura la 160°C și timpul la 8 minute, apoi apăsați Start/Pause.

10. Scoateți fursecurile și așezați-le pe un grătar pentru a se răci complet.

11. Puneți chipsurile de ciocolată albă și uleiul de cocos într-un bol sigur pentru microunde. Încălziți la intervale de 30 de secunde, amestecând până când se topesc complet.

12. Înmuiați jumătate din fiecare fursec în ciocolata albă topită și așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt cerată. Presărați deasupra bomboanele de mentă zdrobite.

13. Lăsați glazura de ciocolată să se întărească complet înainte de servire.

munității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link