Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Friteuză cu aer cald Cosori Lite

Cosori este acum de două ori benefic pentru cei care doresc să se bucure de toate avantajele gătitului cu aer cald în bucătăriile mici și în gospodăriile cu una sau două persoane.

Cosori Lite și Cosori Lite Mini sunt modele care combină tehnologia remarcabilă caracteristică cuptoarelor cu aer cald Cosori și forma economică în același timp.

Datorită coșului pătrat este foarte practic, mâncarea încape mai bine în el și putem alege cu ușurință cel mai potrivit program de coacere dintre cele prestabilite.

Mulțumită designului colorat și tineresc, toate cele trei modele arată grozav pe blatul din bucătărie, astfel încât nu trebuie să le ascundem, le putem lăsa cu ușurință la îndemână, să putem pregăti rapid mâncarea noastră preferată într-un mod mai sănătos!

Sortare după:

Cel mai bun conform testelor din 2021

Peste 100.000 de clienți Amazonmulțumiți nu se pot înșela. Modelele de friteuze de aer Cosori sunt, fără îndoială, un mare favorit în rândul gospodăriilor occidentale. Acest lucru este valabil mai ales pentru ultima creație a producătorului, friteuza cu aer cald Cosori Lite..
Ușor de utilizat și cu economie de spațiu, Cosori Lite este alegerea ideală pentru persoanele singure, cuplurile și persoanele în vârstă. Gătiți mâncăruri crocante și delicioase folosind cu 97% mai puțin ulei. 

 
 

2 ani garanție

Timp de livrare 1-2 zile lucrătoar

De ce friteuza Cosori Lite
va deveni rapid un favorit al bucătărieiBunătăți crocante mai sănătoase
Mâncărurile dvs. preferate pot fi preparate cu 97% mai puțin ulei și chiar mai gustoase cu Even Heating Technology. 


Utilizare excepțional mai simplă 

7 presetări de alimente cu o singură atingere fac ca, prin simpla apăsare a unui buton, să se pregătească mese delicioase la domiciliu.

 

Mai rapid decât alte friteuze cu aer cald
Mulțumită tehnologiei speciale ThermoIQ, care circulă aerul mai eficient, favorizând viteza aparatului.

Compact, economic, economie de spațiu 
Cu un coș de 3,8 litri, cu un aspect de design. Disponibil în două culori diferite pentru a se potrivi cu stilul bucătăriei dvs.  

Ușor de curățat 
Coșul poate fi spălat chiar și în mașina de spălat vase. În plus, este 100% sigur de utilizat și eficient din punct de vedere energetic.  

O colecție inepuizabilă de rețete 
Cu aplicația VeSync aveți acces la peste 150 de rețete originale ale bucătarilor COSORI în limba engleză, astfel încât nu veți rămâne niciodată în pană de inspirație. 

CONȚINUTUL PACHETULUI


Friteuză cu aer cald Cosori Lite 

Coș pentru alimente

Suport frigărui cu 5 frigărui grăta

Mai mult de 100 de rețete

De ce friteuza Cosori Lite?


Ușurința de utilizare cu un gust ireproșabil: Tehnologia Even Heating Technology, care funcționează în aparat detectează și optimizează automat temperatura în timpul gătitului. Acest lucru permite o coacere mai uniformă, pentru un rezultat fenomenal de crocant. 


Delicatese fără remușcări: V-ați gândit vreodată că ați putea să vă preparați mâncărurile preferate cu până la 97% mai puțin ulei? Iar rezultatul poate fi chiar mai gustos decât de obicei? Cosori Lite poate aduce o experiență gastronomică cu totul nouă în casa dumneavoastră.


Friteuza preferată a cuplurilor și persoanelor singure: Design compact, economie de spațiu în utilizare și funcționare extrem de rapidă. Acum puteți prepara delicatese divine în cel mai scurt timp, chiar și după o zi plină la serviciu sau când așteptați oaspeți.


 

 

7 programe presetate: Pentru mâncăruri sărate, deserturi, carne, legume sau garnituri. Trebuie doar să apăsați un buton și totul durează câteva secunde. Este greu de imaginat un mod mai convenabil de a găti acasă.


Curățarea este mai ușoară decât credeți: Tot ce trebuie să faceți este să puneți coșul pentru cuptor Cosori Lite în mașina de spălat vase. Așa că nu aveți nevoie ca neplăcerile legate de spălare să vă strice experiența culinară nealterată. 


Notificări pentru smartphone: Amintirile automate de agitare vă permit să știți când trebuie să agitați sau să întoarceți alimentele la jumătatea procesului de gătire. În plus, vă oferă notificări telefonice pentru a vă ține la curent cu evoluția alimentelor.


 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE