Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

FRIGĂRUI DE PUI TIKKA

PORȚIE
4
PORȚII

PREGĂTIRE
35
minute

PREPARARE
12
minute

INGREDIENTE

  • 2 piepţi de pui mari dezosaţi și fără piele, tăiaţi în bucăţi de 1 inch
  • 82 de grame de iaurt grecesc simplu
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de amestec de condimente tikka masala
  • ½ linguriţă de sare
  • 1 lime ras și stors
  • 2 căţei de usturoi, rași
  • 2 linguriţe de ghimbir proaspăt, ras
  • 1 ardei gras roșu, curăţat, tăiat în cuburi de 1 inch
  • 1 ardei gras galben, curăţat, tăiat în cuburi de 1 inch
  • 1 ceapă roșie, tăiată în cuburi de 1 inch

Ustensile necesare

  • 4 ţepușe pentru frigărui din metal sau lemn

PREPARARE

1. Amestecați puiul, iaurtul, uleiul, amestecul de condimente tikka masala, sare, coaja și sucul de lime, usturoiul, si ghimbirul într-un castron si amestecați bine. Acoperiti și marinați la temperatura camerei timp de 30 de minute.

2. Așezați placa crisper în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.

3. Selectați funcția Steak, reglați timpul la 12 minute, apoi apăsați Start/Pauză pentru a preîncălzi.

4. Alternați puiul ,ardeii grași și ceapa în timpul construirii frigăruilor.

5. Puneți frigăruile în pe suportul de frigărui.

6. Întoarceți frigăruile la jumătatea gătit. Mementoul Shake vă va permite să știți când.

7. Scoateți frigăruile când sunt gata și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link