Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Frigărui de porc Teriyaki

PORȚIE
2-4
persoane

PREGĂTIRE
35
minute

COACERE
8
minute

INGREDIENTE

  • 8 g amidon de porumb
  • 118 ml apă
  • 60 ml sos de soia
  • 55 g zahăr brun deschis
  • 1 cățel de usturoi, tocat mărunt
  • 2 g ghimbir ras
  • Piper negru, după gust
  • 454 g pulpă de porc, 38 mm tăiate în cuburi
  • 2 țepușe de lemn, tăiate în două
  • Spray de ulei
  • Sare și piper, după gust

PREPARARE

1. AMESTECAȚI amidonul de porumb și apa.

2. COMBINAȚI într-o cratiță mică apa cu amidonul de porumb, sosul de soia, zahărul brun, usturoiul și ghimbirul. Gătiți sosul la foc mare până când începe să fiarbă și să se îngroașe, aproximativ 5 minute.

3. CONDIMENTAȚI sosul cu piper negru după gust și lăsați să se răcească.

4. ÎNFINGEȚI carnea de porc în mod egal pe țepușe.

5. MARINAȚI carnea de porc de pe bețele de frigărui în puțin sos teriyaki timp de aproximativ 30 de minute.

6. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.

7. AȘEZAȚI frigăruile în friteuza preîncălzită și pulverizați-le cu spray de ulei.

8. SELECTAȚI meniul Steak (Friptură), setați-l pentru 8 minute și apăsați butonul Start/Pause.

9. UNGEȚI frigăruile cu sos teriyaki la fiecare 2 minute în timpul gătitului.

10. CONDIMENTAȚI cu sare și piper după gust și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link