
PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
12
minute

COACERE
8
minute
INGREDIENTE
- 340 g carne tocată de miel
- 2 g chimen
- 2 g ardei
- 3 g praf de usturoi
- 2 g praf de ceapă
- 1 g scorțișoară
- 1 g turmeric
- 1 g semințe de fenicul
- 1 g semințe de coriandru măcinate
- 3 g sare
- 4 țepușe de bambus (229 mm)
PREPARARE
1. AMESTECAȚI bine toate ingredientele într-un castron.
2. ÎNFINGEȚI 85 g de carne pe fiecare bețișor de frigăruie și așezați-o în frigider timp de 10 minute.
3. ALEGEȚI opțiunea de preîncălzire pe friteuza Cosori Air Fryer și apăsați butonul Start/Pause.
4. AȘEZAȚI frigăruile în friteuza preîncălzită, selectați opțiunea Steak (Friptură), setați pentru 8 minute și apăsați butonul Start/Pause.
5. SERVIȚI cu dressing de iaurt cu lămâie sau ca atare.