
PORȚIE
1
Persoane

PREGĂTIRE
4
minute

COACERE
8
minute
INGREDIENTE
- 1 felie de pâine brioche (6½ cm grosime), de preferință uscată
- 113 g de cremă de brânză
- 2 ouă
- 30 ml lapte
- 30 ml de smântână
- 42 g de zahăr
- 5 g scorțișoară
- 2 g extract de vanilie
- Spray de ulei
- Fistic mărunțit, pentru topping
- Sirop de arțar, pentru servire
PREPARARE
1. FACEȚI o tăietură în mijlocul feliei de brioche.
2. UMPLEȚI interiorul tăieturii cu cremă de brânză. Dați deoparte.
3. BATEȚI împreună ouăle, laptele, smântâna, zahărul, scorțișoara și extractul de vanilie.
4. ÎNMUIAȚI frigănea umplută în amestecul de ouă timp de 10 secunde pe fiecare parte.
5. PULVERIZAȚI fiecare parte a pâinii cu spray de ulei.
6. AȘEZAȚI pâinea direct în coșul friteuza cu aer cald inteligent Cosori, fără platoul crisper.
7. SELECTAȚI funcția Air Fry, reglați timpul la 8 minute, apoi apăsați Start/Pauză.
8. ÎNTOARCEȚI pâinea prăjită la jumătatea gătitului.
9. SCOATEȚI-O când este gata.
10. SE SERVEȘTE acoperit cu fistic mărunțit și sirop de arțar.