PORȚIE
3
PORȚII
PREGĂTIRE
5
minute
PREPARARE
15
minute
INGREDIENTE
- 6 bucăți felii de pâine
- 2 bucăți ouă
- 30 ml lapte dulce
- 1 plc zahăr vanilat
- 1 linguriță ulei
- 30 ml topping de ciocolată (opțional)
PREPARARE
1. Bateți ouăle, laptele și zahărul vanilat într-un bol mic până se omogenizează.
2. Topiți toppingul de ciocolată conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
3. Acoperi ușor coșul cu ulei.
4. Înmuiați fiecare felie de pâine în amestecul de ouă timp de câteva secunde pe fiecare parte, asigurându-vă că este bine îmbibată.
5. Așezați feliile de pâine înmuiate în amestecul de ouă într-un singur strat în coș.
6. Apăsați butonul grandzone și setați temperatura la 200°C, iar timpul la 3 minute.
7. Întoarceți fiecare felie și mai gătiți pentru 3 minute la 200°C.
8. Scoateți feliile din coș și serviți imediat.
9. Turnați toppingul de ciocolată topit peste. (opțional)